vns6999威尼斯城官网-9778818威尼斯官网

站内搜索:
2008年全国大学生英语竞赛样题及答案(D级)
2014-11-24 11:44  

 

Part I  Listening Comprehension (25 minutes, 30 points)

Section A:  In this section,  you will hear 7 recordings.  At the end of each recording, a question will be asked about what was said. After each question, there will be a pause. During the pause, you must look at the three pictures marked A, B and C carefully, and decide which picture answers the question. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre.  (7 points)

Section B: In this section, you will hear 8 short conversations. At the end of each conversation, a question will be asked about what was said. Both the conversation and the question will be read only once. After each question, there will be a pause. During the pause, you must read the three choices marked A, B and C, and decide which is the best answer. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre.  (8 points)

8. A. In 1999.                   B. In 2000.              C. In 2001.         

9. A. By plane.                  B. By car.               C. By bus.       

10. A. Fixing an engine.         B. Repairing a car.      C. Cashing a check.    

11. A. Visit Japan.              B. Cook some food.       C. Eat outside.

12. A. She paid $30 for the skirt by herself.

    B. She bought the skirt on her 30th birthday.

    C. Her husband presented it to her as a gift.

13. A. He refused to drive her.  B. He has a new car.     C. He is glad to drive her.

14. A. Video stores.             B. Video tapes.          C. Watches.         

15. A. The man is interviewing a job applicant.

    B. The woman is working for a big company.

    C. The man believes he has a bright future.          

Section C In this section, you will hear one long conversation. The conversation will be read only once. At the end of the conversation, there will be a one-minute pause. During the pause, you must read the four questions, each with three choices marked A, B and C, and decide which is the best answer. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre. (5 points)

Questions 16 to 20 are based on the conversation you have just heard.

16. Why is Laura at the bicycle shop? 

    A. Shes waiting for her father.

    B. Shes having her bicycle repaired.

    C. She works there.

17. Why does John want to buy a bicycle?

    A. To replace his stolen bicycle. 

    B. To begin bicycling to work.    

    C. To join a bicycle club.

18. What does Laura suggest that John do?

    A. Buy a used bicycle.       B. Buy a racing bicycle.       

    C. Replace the tires on his bicycle.

19. How much money does John have? 

    A. Fifty dollars.            B. One hundred dollars.

    C. One hundred and fifty dollars.

20. What does Laura say is most important about a bike?

    A. It must have several gears.           

    B. It must be the right height.      

    C. It must have good tires.

Section D: In this section, there is a passage. You must listen to the passage carefully, and then fill in the blanks with the exact words or phrases you hear on the tape. Remember to write the answers on the Answer Sheet. (10 points)

Robert Edwards was blinded in a traffic (21) ________ nine years ago He was also half deaf because of (22) ________. Last week, he was walking near his home when a thunderstorm approached He came under a tree and was struck (23)________ He was knocked to the ground and woke up some 20 minutes later, lying face down in water below a tree He went into the house and (24)________ in bed A short time later, he (25)________; his legs couldnt move and he was trembling, but, when he opened his eyes, he could see the clock across the room (26)________ him When his wife entered, he saw her for the first time (27)________ Doctors confirm that he has regained his (28)________ and hearing apparently from the (29)________ of lighting, but they are unable to explain the reason. The only possible explanation offered by one doctor was that, since Edwards lost his sight (30)________ of a hard blow in a terrible accident, perhaps the only way could be restored was by another blow.

Part II Vocabulary and Structure (10 minutes, 15 points)

There are 15 incomplete sentences in this part. For each blank there are four choices marked A, B, C and D. Choose the one that best completes the sentence. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre.

31. Please take what you like, you ________ eat too much.

    A. may not          B. would not     C. must not      D. can not

32. A new technique ________, the gross output increased by 20 percent.

    A. working out                       B. having worked out        

    C. having been worked out            D. to have been worked out

33 —Have you finished the packaging?

     —________

     — Good. Because the truck will be coming soon, this is a rush job.

    A. Dont hurry me or Ill break the glass.

    B. Almost. I just have to wrap the glass and put it into boxes.

    C. No, I havent. Why didnt you help me with it?

    D. Yes, I have. What else can I do for you?

34. When her neighbor Grandma Wang became ill, the girl often ________.

    A. fitted in        B. worked out    C. held back     D. helped out 

35. After a long and tiring journey, they arrived ________.

    A. till the last    B. at last       C. by the end    D. at the end

36. They usually have less money at the end of the month than ________ at the beginning.

    A. which            B. which was     C. they have     D. it is

37. The teacher told the children there ________ four seasons in a year: spring, summer, autumn and winter.

    A. is               B. was           C. are           D. were

38. Look at the terrible situation I am in! If only I ________ your advice.

    A. had followed     B. would follow  C. follow        D. have followed

39. I didnt go to the theater last night, ________ I had to finish my book report.

    A. as               B. if            C. till          D. though

40. This time next week my boyfriend and I will be on vacation. Probably we ________ in the sunshine.

    A. am lying         B. have lain     C. will be lying D. will have lain

41. She was halfway to the railway station ________ his boyfriend caught up with her.

    A. when             B. while         C. until         D. though

42. ________ the rain falling so heavily, they couldnt go on with their drill.

    A. Since            B. For           C. As            D. With         

43. I could have called you yesterday, but I ________ your telephone number.

    A. didnt have      B. wont have    C. hadnt  had   D. wouldnt have 

44. —Oh, tomorrow is the weekend again.

    —Yes, time goes fast. Have a nice weekend.

    —________

    A. OK. Lets have a good time.       B. Yes, I think so.

    C. Thanks. The same to you.          D. But I think time goes slowly.

45. I wasnt first ________, for I saw smoke ________ from the window.

    A. to arrive; to rise                B. arriving; rising

    C. to arrive; rising                 D. having arrived; risen

Part III  Reading Comprehension (25 minutes, 40 points)

Section A: There is one passage in this section with 5 questions. For each of them, there are 4 choices marked A, B, C and D. You should decide on the best choice. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre. (5 points)

Questions 46 to 50 are based on the following passage.

Ron Barrister awoke once again with a slight ringing in his ears. After he showered and dressed, the condition got worse. He was also short of breath. When he looked in the mirror to see if his tongue were coated or if there were some other signs of a cold coming on, he noticed that his eyes looked peculiar. He turned sideways and looked again. Sure enough, his eyes seemed to be bulging out. He decided to explain his symptoms to      Dr. Klien, the eye, ear, nose, and throat specialist.

    Dr. Klien examined Ron very carefully. After a complete examination he was stumped. Everything appeared normal and tests showed no signs of disorder. “Ron,” he said, “I really cant  find anything wrong, and Im at a loss to explain your strange symptoms. However if youd like another consultation, Dr. Brown is next door. She might be able to discover something I missed.”

    After another full examination, even Dr. Brown was stumped. “I can think of nothing to tell you except that you should be admitted to the hospital for a closer examination.”

    When Ron was being admitted to the hospital, the nurse asked him, “What size pajamas do you wear,     Mr. Barrister?”

    “I really dont know,”he replied.

    “Well, do you know your shirt size?” she asked as she reached for a measuring tape.

    “Yes,” answered Ron, “I wear 15.5  collar with a ...”

    The nurse measured his neck and said, “You mean a 16.5, dont you?”

    “No,” answered Ron, “Ive always worn a 15.5 collar on all my shirts.”

    “O.K. but if you wear a 15.5 collar with your neck size, sooner or later youre surely going to have a ringing in your ears, bulging eyes, and youll be short of breath.”

Questions:

46. Which of the following statements is NOT true?

    A. His ears were ringing.            B. He was short of breath.

    C. He felt cold.                     D. His eyes seemed to be bulging out. 

47. In handling Ron Barristers case, both Dr. Klein and Dr. Brown were ________

    A. less observant.  B. experienced.  C. confident.    D. very observant

48. Who solved Mr. Barristers problems?

    A. Dr. Klein.                        B. Dr. Brown.

    C. Mr. Barrister himself.            D. The nurse.

49. What was the cause of Mr. Barristers uneasiness?

    A. His pajamas.     B. His neck.     C. His shirts.   D. His collars.

50. How many specialists did Ron Barrister visit before he was admitted to the hospital?

    A. One.             B. Two.          C. Three.        D. Four.

Section B: In this section, there is one passage followed by 5 statements. Go over the passage quickly and mark the answers on the Answer Sheet. For questions 51-55, mark T (for TRUE) if the statement agrees with the information given in the passage; F (for FALSE) if the statement contradicts the information given in the passage. (5 points)

Questions 51 to 55 are based on the following passage.

There are thousands of volcanoes all over the world. What makes volcanoes? What happens?

    The inside of the earth is very hot. Because it is very hot, the rock has melted like ice. It has become liquid, like water. It is always boiling, like water in a kettle. If you have seen a kettle boiling, you know that the steam and boiling water try to get out. The very hot melted rock inside the earth also tries to get out. Usually it cannot because the outside of the earth is too thick and strong.

    But in some places the outside of the earth is thin and weak. Sometimes a crack a small opening appears. The hot melted rock , which we call “lava”, pushes up through the crack and bursts through . Steam and gas shoot up into the air and the hot melted lava pours out. Big pieces of rock may be thrown high into the air.

    After a while the volcano becomes quiet again. The melted lava becomes hard. Later the same thing happens again and again. Each time more hot lava pours out on top of the cold lava and then becomes hard. In this way a kind of mountain is built up, with a hole down the middle.

    Although there are thousands of volcanoes in the world, most of them are dead. Only about 500 sometimes start to throw out lava again. A famous volcano which is now dead is Mount Fujiyama in Japan. It is covered with snow on winter.

    Vesuvius is the name of a very famous volcano in Italy. It first came to life many, many years ago. It was quiet for hundreds of years. Then in the year 79 it suddenly burst. This has happened again many times since that year. Sometimes no damage was caused or only little damage. But there was serious damage in the years 472, 1631, 1794, 1861, 1872 and 1906.

Statements: 

51. Inside volcanoes there is melted rock.

52. If there is a crack in a volcano the lava may bursts out, this is eruption.

53. A famous volcano which is now dead is Mount Fujiyama in Italy.

54. According to the passage, Vesuvius has caused serious damage 6 times.

55. There are two kinds of volcanoes, dead volcano and actives volcano, but most volcanoes stay alive.

Section C: Read the passage carefully to find the answers for Questions 56 to 63. Answer each question in a maximum of 10 words. Remember to write the answers on the Answer Sheet. (16 points)

Questions 56 to 63 are based on the following passage.

In many businesses, computers have largely replaced paperwork, because they are fast, flexible, and do not make mistakes. As one banker said, “Unlike humans, computers never have a bad day.” And they are honest. Many banks advertise that their transactions are “untouched by human hands” and therefore safe from human temptation (诱惑). Obviously, computers have no reason to steal money. But they also have no conscience (良知), and the growing number of computer crimes shows they can be used to steal.

    Computer criminals dont use guns. And even if they are caught, it is hard to punish them because there are no witness and often no evidence. A computer cannot remember who used it: it simply does what it is told. The head teller at a New York bank used a computer to steal more than one and a half billion dollars in just four years. No one noticed this theft because he moved the money from one account to another. Each time a customer he had robbed questioned the balance in his account, the teller claimed a computer error, then replaced the missing money from someone elses account. This man was caught only because he was a gambler. When the police broke up an illegal gambling operation, his name was in the records.

    Some employees use the computers power to get revenge (报复) on their employers they consider unfair. Recently, a large insurance company fired its computer-tape librarian for reasons that involved her personal rather than her professional life. She was given thirty days notice. In those thirty days, she erased all the firms computerized records.

    Most computer criminals have been minor employees. Now police wonder if this is “the tip of the iceberg”. As one official says, “I have the feeling that there is more crime out there than we are catching. What we are seeing now is all so poorly done. I wonder what the real experts are doing — the ones who know how a computer works.”

Questions:

56. What is the passage mainly about?

57. Why did many banks claim the transactions to be safe?

58. How did the bank teller cover up his crime? 

59. What must the librarian do thirty days after she received the notice?

60. The computer criminals that the police unable to catch are ________.

61. What is the difference between computer criminals and ordinary criminals?

62. Sometimes an unfairly-treated employee can use the computer to ________ on his employer.

63. The phrase “the tip of the iceberg” roughly means ________.

Section D: In this section, there is one passage followed by a summary. For Questions 64 to 70, please read the passage carefully and complete each space in the summary using a maximum of three words from the passage. Remember to write the answers on the Answer Sheet. (14 points)

Questions 64 to 70 are based on the following passage.

     The first step in stopping drug abuse is knowing why people start to use drugs. The reasons people abuse drugs are as different (as people are) from one another. But it seems to be one common threat. People seem to take drugs to change the way they feel. They want to feel better or to feel happy or to feel nothing. Sometimes they want to forget or to remember. People often feel better about themselves when they are under the influence of drugs. But the effects dont last long. Drugs dont solve problems. They just postpone them. No matter how far drugs may take you, its always a round trip. After a while people who misuse drugs may feel worse about themselves and then they will use more and more drugs. If someone you know is using or abusing drugs, you can help. The most important part you can play is to be there. You can let your friends know that you care; you can listen and try to solve problems behind your friends need to use drugs. Two people together can often solve a problem that seems too big for one person alone. Studies of heavy drug users in the United States show that they felt unloved and unwanted. They didnt have close friends to talk to. When you or your friend take time to care for each other you will all help to stop drug users.

Summary: 

    Each drug user has his or her own (64)________. By taking drugs, they are able to (65) ________ they feel. They want to feel better or to feel (66)________. Most drug users feel that nobody love them and they are (67) ________ in the society. But the friends  (68)________  is the most important factor for the users to (69)________  drugs. You can let your friend know that you care for him or her, you can help to (70)________ the problem.

Part IV Cloze (15 minutes, 15 points)

Section A: Read the following passage and fill in the blanks with the proper form of the words given on the right. Remember to write the answers on the Answer Sheet. (5 points)

Radio isnt out of date, and a lot of people listen to it every day. 

Marconi, the Italian (71)________ who gave us the radio, probably didnt    invent 

realize what (72)________ his great invention would have on the world       effect 

in years to come. Radio has, perhaps, had as much influence on the world

as any other (73)________ device. Events of universal interest can be       communicate 

reported to the entire globe a few second after they happen, (74)________   explore 

in remote areas, ships at sea, even astronauts (75)________ the earth are    circle 

able to keep in touch with civilization by means of radio.

Section B: There are 10 blanks in the passage. For each blank, some letters of the missing word have been given (not exceeding 3 letters). Read the passage below and decide which word best fits each blank. Use only one word in each blank. Remember to write the answers on the Answer Sheet. (10 points)

    Marco Polo was born in Italy in 1254. He was the most (76) f________ westerner to visit China during the Middle Ages. He wrote a  (77) b________ about his travels. He described all the things he saw and heard. Many people read the book, but (78) f________ believed what he said. He spoke of places and people that he knew about at that time.

    His father, Nicolo Polo, and his uncle were (79) wea________ traders, who regularly traveled to parts of the East. They visited China and became friends with Kublai Khan, the great Mongol (80) em________. It was only when they (81) re________ to Italy from China that Marco, who was now 15 years old, first saw his father.

    Marco decided to accompany them for their next trip. It took them more than three years to travel the 9,000 miles to Shangtu, (82) cap________ of the Mongol Empire. Kublai Khan had many palaces and Shangtu was the one he used in the summer. It was (83) si________ in the mountains south of the Gobi desert. Every year when (84) su________ was over, he and his friends moved down from Shangtu to Dadu in the lowlands. This was his winter (85) p________ and it is now called Beijing.

Part V Translation (15 minutes, 15 points)

Section A: Translate the underlined sentences in the following passage into Chinese. Remember to write the answers on the Answer Sheet. (8 points)

    London Taxi drivers know the Capital like the back of their hands. (86) No matter how small and indistinct the street is, the driver will be able to get you there without any trouble. The reason London taxi drivers are so efficient is that they have all gone through a very tough training period to get a special taxi driving license(执照). During this period which can take from two to four years, the would-be taxi driver has to learn the most direct route to every single road and to every important building in London. (87) To achieve this, most learners go around the city on small motor bikes practicing how to move to and from different points of the city. Learner taxi drivers are tested several times during their training period by government officers. Their exams are a terrible experience. (88) The officers ask you: “How do you get from Buckingham Palace to the Tower of London?” And you have to take them there in the direct line. When you get to the tower, they wont say “Well done.” They will quickly move to the next question. After five or six questions they would just say: “See you in two months time.” And then you know the exam is over. Learner drivers are not allowed to work and earn money as drivers. (89) Therefore many of them keep their previous jobs until they obtain their licenses. The training can cost quite a lot because learners have to pay for their own expenses on the tests and medical exam.

Section B: Translate the following sentences (parts of the sentences) into English. Remember to write the answers on the Answer Sheet. (7 points)

90. 近年来,计算机在各个领域中的应用越来越广泛。

     In recent years, the computer is finding ______________________________.

91. 在怀特教授去过的所有地方中,他最喜欢桂林。 

     ______________________________, he likes Guilin best.

92. 大家愿意借此机会,对你们的帮助表示衷心的感谢。 

     ______________________________________________________________.

Part VI  IQ Test  (5 minutes, 5 points)

There are 5 IQ Test questions in this part.  Write your answers on the Answer Sheet. (5 points)

93. If you count from one to two hundred, how many eights will you meet on the way?

94. John runs faster than Bob but slower than Tom. Bill usually runs faster than Bob, sometimes runs faster than John, but never faster than Tom. Who is the fastest runner? 

95. Helen is twenty years old, and her age is four times as much as Marys. When Helens age is twice as much as Marys, how old is Helen then?

96. Mother gave Alice 30 dollars. She spends a fifth of the 30 dollars on books, a quarter of the remainder at a hairdressers and buys a new skirt for 10 dollars. How many dollars does she have now?  

97. At the beer-drinking contest the winner drank an average of 10 bottles of beer at the first 20 rounds. After a further 20 rounds the average increased to 15 bottles. What is the average for the last 20 rounds?

Part VII Writing (30 minutes, 30 points)

Task I: Suppose you are Li Ming. Write a letter to the president of your university about the canteen service on campus. You can either criticize or praise the canteen service on its quality of food and dishes, price, environment, etc. Your letter should be no less than 80 words. Now write the letter on the Answer Sheet. (10 points)

Task II: Your class has recently had a discussion about practical ability for college students. For homework, your teacher has asked you to write a composition in no less than 120 words, giving your opinion about the following statement:

    Practical ability is also important for college students.

    Please write your composition on the Answer Sheet. (20 points)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2008年全国大学生英语竞赛样题(D级)听力原文及参

Part I Listening Comprehension (25 minutes, 30 points)

Section A:  In this section, you will hear 7 recordings. At the end of each recording, a question will be asked about what was said.  After each question, there will be a pause. During the pause, you must look at the three pictures marked A, B and C carefully, and decide which picture answers the question. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre.  (7 points)

1. All the members of my family like fruit very much. I like banana, my husband likes banana too, but my son doesnt like banana, he likes apple. Now the question: Which fruit does the speaker not mention?

2. Manager, this is your schedule of the week: Tuesday morning, a meeting, Wednesday, going to New York, and Thursday, an interview with a news reporter.  Now the question: When will the manager go to New York?     

3. I dont like the style of the shirt; the skirts color is good, but a little longer for my ten-year-old daughter. Hmm, alright, Ill take the coat for my husband. Now the question: What does the woman buy finally?

4. Mary, supper is ready, come here, we are waiting for you; but please go to the kitchen and bring a spoon.  Now the question:  What should Mary bring to the dinner table?  

5. My father and mother are arriving tomorrow morning. I havent seen them since I left my university 3 years ago. They will arrive by air. Now the question: How are the parents arriving? 

6. Our biology professor has colleted many kinds of insect, for example, butterflies, fireflies, spiders, etc. Now the question: Which insect have the professor colleted?

7. In front of our house we have a small garden where I grow all kinds of vegetables, such as potatoes, cabbages, onions and eggplants. Now the question: Which kind of vegetable does the speaker not grow?

Section B: In this section, you will hear 8 short conversations. At the end of each conversation, a question will be asked about what was said. Both the conversation and the question will be read only once. After each question, there will be a pause. During the pause, you must read the three choices marked A, B and C, and decide which is the best answer. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre. (8 points)

8. W: When your father died in 2000, did you graduate?

   M: I finished school a year before he died.

   W: Oh, I see.

   Q: When did the man graduate?  

9. W: Youre going to Chicago tomorrow, arent you?

   M: Yes. I thought Id fly, but then I decided that taking a bus would be cheaper.

   W: Thats true.

   Q: How will the man get to Chicago? 

10. M: Have you found the trouble with the car?

    W: Not yet. The engine works well.

    M: You should check over the wheels.

    Q: What are the two speakers talking about?  

11. M: Shall we have something special for a change?

    W: How about Japanese food?

    M: I know a famous restaurant.

    Q: What are the two speakers probably going to do?  

12. M: Thats a lovely skirt you are wearing.

    W: Oh, thank you. My husband gave it to me for my 30th birthday.

    M: Its really a wonderful present.

    Q: What did the woman say about the skirt? 

13. W: Jack, would you mind driving me to the station?

    M: Sure, why not.

    W: Thats very kind of you. 

    Q: How does Jack respond to the question? 

14. M: Where can I rent video tapes? I love watching movies in my spare time.

    W: There are two video stores close to your apartment.

    M: Please direct me the way.

    Q: What did the man want to rent? 

15. M: Why are you interested in working in our company?

    W: Well, I believe Ill have a better future if I could work with your company.

    M: Anything else?

    Q: What can we learn from the conversation? 

Section C In this section, you will hear one long conversation. The conversation will be read only once. At the end of the conversation, there will be a one-minute pause. During the pause, you must read the four questions, each with three choices marked A, B and C, and decide which is the best answer. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre. (5 points)

W: Hi, John.

M: Oh, hi, Laura. What are you doing here?

W: Uh, Im usually here on weekends. Its my dads shop. So, you are looking for a bike?

M: Yeah. Now the weather is warming up. I thought Id get some exercise instead of taking the bus all the time.

W: Well, you came to the right place. Do you know what youd like?

M: Well, I dont want a racer or a touring bike or anything. Mostly Ill just be using it to get me back and forth from work.

W: How far is that?

M: About four miles.

W: Are there a lot of hills on the way?

M: Some I guess. But, um, maybe I should just tell you up front that Ive only got a hundred and fifty dollars. Can I get anything decent for that?

W: Well, youre not going to get anything top of the line. But we do have a few trade-ins (折价物) in the back that are in good condition. M: That sounds good.

W: And the most important thing is the right height for you. 

Section D: In this section, there is a passage. You must listen to the passage carefully, and then fill in the blanks with the exact words or phrases you hear on the tape. Remember to write the answers on the Answer Sheet. (10 points)

    Robert Edwards was blinded in a traffic  accident nine years ago He was also half deaf because of old age. Last weekhe was walking near his home when a thunderstorm approached He came under a tree and was struck by lightning He was knocked to the ground and woke up some 20 minutes later, lying face down in water below a tree He went into the house and  lay down in bed A short time later, he awoke; his legs couldnt move and he was trembling, but, when he opened his eyes, he could see the clock across the room in front of him When his wife entered, he saw her for the first time in nine years Doctors confirm that he has regained his sight and hearing apparently from the flash of lighting, but they are unable to explain the reason. The only possible explanation offered by one doctor was that, since Edwards lost his sight as a result of a hard blow in a terrible accident, perhaps the only way could be restored was by another blow.

Part I  Listening Comprehension

Section A:  1. A  2. B 3. C  4. A  5. B  6. C   7. A 

Section B:  8. A 9. C  10. B  11. C  12. C  13. C  14. B  15. A 

Section C:  16. C  17. B   18. A   19. C   20. B 

Section D:  21. accident 22. old age 23. by lightning 24. lay down 25. awoke 26. in front of 27. in nine years 28. sight 29. flash   30. as a result

Part II Vocabulary and Structure 

31. D   32.  C  33.  B    34. D   35. B   36. C  37. C   38. A  39. A  40. C 41. A  42. D   43. A   44.  C  45. C

Part III Reading Comprehension

Section A:   46. C  47. A  48. D  49. D  50. B  

Section B:  51. T   52. T  53. F   54. F   55. F

Section C: 

56. Computer crimes. / Computer criminals.

57. Because they are untouched by human hands / are handled by computers.

58. By claiming a computer error.

59. Leave her job. / Quit her work.

60. computer experts

61. The computer criminals dont use guns.

62. get revenge

63. a small part of something

Section D: 

64. reason  65. change the way   66. happy or nothing 67. unwanted  68. care  69. stop using  70. solve

Part IV Cloze

Section A: 71. inventor  72. effect  73. communication 74. explorers  75. circling  

Section B: 

76. famous 77. book 78. few  79.wealthy 80. emperor 81. returned 82. capital 83. situated 84. summer 85. palace  

Part V Translation

Section A: 

86. 不管你要去的街道有多小、有多不起眼儿,他们都能准确无误地把你送到那里。 

87. 为了做到这一点,大多数学员会骑上小摩托车在市里到处转悠,练习如何在城市的不同地点之间来回穿梭。 

88. 考官问你:从白金汉宫去伦敦塔怎么走?

89. 因此,许多学员在获得执照之前仍然保留原来的工作。

Section B:

90. wider and wider application in all fields

91. Of all the places that professor White has visited

92. We would like to take this opportunity to express our sincere appreciation of your help.

Part VI IQ Test 

93. 18.    94. Tom.    95. Thirty years old.   96.  8 dollars.   97. 20.

Part VII Writing

Task I: 

Dear Mr. President,

    I am a student of English Department. Im not quite content with the canteen service on campus.

    First of all, there should be more variety of dishes available. Many students are complaining about eating the same food every day.

    Secondly, the price of the food is higher than we can afford. We hope that the canteen not only provides us with delicious food, but also at a reasonable price.

    In addition, it will be better to lengthen the service hours. It is really crowded at 11:30 every day in the canteen.

    I hope that the criticisms I have made about the canteen are accepted by you and taken into consideration for possible change.

Yours respectfully,

Li Ming            

Task II: 

    It is well-known that the task of college students is to study, and some students regard marks very important. They think that their primary task is to study and learn from teachers and textbooks. They seldom take apart in other activities, for they are afraid that those activities will affect their study. Thus they neglect the development of practical ability.  

    While some other students think it most important to develop ones own practical ability. They think that college students should not only learn the textbook knowledge, whats more, they should also learn from outside the textbooks. They think ones own practical ability is of primary importance. So they take every chance as possibly as they can to develop their own practical ability.

In my opinion, I think we should first study hard, but we should not neglect our own practical abilities, for when we enter the society, we need various abilities. If we are only in possession of book knowledge, it is hard for us to be useful to the society

 

关闭窗口
 
版权所有:四川华新现代职业学院基础教育部 地址:四川成都龙泉西河西江东路1号  基础部电话:028-84812128 
 技术支撑:信息中心

vns6999威尼斯城官网|9778818威尼斯官网

XML 地图 | Sitemap 地图